Daar zijn vrienden voor

Gepubliceerd op 26 februari 2020 om 09:10

De vrienden van CNL Terschelling  staan voor het behoud van het CNL Terschelling in huidige vorm. 

Wij zijn van mening dat het CNL een waardevolle voorziening is op Terschelling. Zowel educatief, informatief en altijd actueel.

Wij zijn voor het behoud van het CNL in de huidige vorm en willen hand in hand met de gemeente, de eilanders, de ondernemers, de scholen, VVV en andere musea van Terschelling voorzien in educatie, informatie en plezier.

Wij willen een (goed onderhouden) natuurmuseum inclusief het prachtige zee aquarium op Terschelling 'houden'. Toen een paar jaar geleden het nieuws kwam dan het CNL (centrum voor natuur en landschap) dicht moest, wegens veroudering (?) en (gemeentelijke) verwaarlozing(?) van het gebouw(?) ..... ja waarom eigenlijk? ... waren er veel eilanders en vakantiegasten geschokt en zeiden "Nee!!!! ".
Nu lijkt de storm geluwd maar het gevaar is niet geweken.
Daarom deze pagina "Vrienden van het CNL/Zee aquarium" om als burgers een stem te hebben. Op donderdag 23 januari 20.00 organiseren we een overleg in het CNL op West Terschelling over de stand van zaken en vooral ook ideeën voor het behoud natuurmuseum en aquarium uit te wisselen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.